gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Răsaduri de căpșuni de înaltă calitate.

În oferta noastră veți găsii soiuri de căpșuni cu fructificare continuă care pot fi cultivate cu ușurință în grădina de lângă casă. Puteți alege răsadul de căpșuni care vă place cel mai mult, citiți cu atenție descrierile soiurilor. Acordăm o atenție sporită modului de ambalare a comenzii dumneavoastră. Vă încurajăm să ne contactați cu întrebările dumneavoastră, vă stăm la dispoziție cu mare drag, pentru orice tip de informație referitoare la cultivarea căpșunilor chiar și după primirea coletului.
Plantarea răsadurilor de căpșuni este foarte simplă, nu necesită cunoștințe speciale. Merită să lăsăm o distanță de 20-25 de centimetri între două plante, să adăugăm îngrășământ organic la sol, și să afânăm solul până la o adâncime de 25-30 cm. După plantarea răsadurilor de căpșuni, acoperim pământul cu mulci (scoarță de pin, aschii de lemn) pentru a preveni creșterea buruienilor, a reduce evaporarea solului, și a proteja fructele de murdărire. La udare trebuie să fim atenți, ca numai rădăcinile să fie udate, apa să nu ajungă și pe frunziș! Ar trebui să alegem un loc bine aerisit și însorit pentru răsadurile de căpșuni, astfel acestea nu vor fi afectate de infecții.