gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cele mai frumoase specii de hortensii, într-un singur loc- Gardencentrum.net

Diferite soiuri de hortensii decorează grădinile în zilele noastre, popularitatea lor fiind în continuă creștere, deoarece florile lor superbe oferă un decor frumos în grădină din vară și până toamna. Hortensiile pot fi plantate individual, în grupuri sau chiar pentru a forma un gard viu. Soiurile clasice de hortensie ( Hydrangea Macrophlylla) puteau fi plantate numai la umbră, dar există soiuri  de hortensii ( ex: Hydrangea Paniculata „Limelight” ) care preferă în mod special o locație însorită. Mai jos, încercăm să oferim o descriere detaliată a soiurilor de hortensii din gama noastră, și punem accent în special pe nevoile acestora și modul lor de întreținere. Ambalăm hortensia cu grijă, astfel încât să ajungă în siguranță la dumneavoastră!
Hortensiile ambalate vor fi predate curierului de luni până miercuri .Vă rugăm să desfaceți cât mai curând posibil coletul și să udați bine plantele, în zona rădăcinii!
Faceți click aici pentru tehnologia detaliată a hortensiilor!

Termék szűrés

Preţ
-
Sortare după: