gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Gama completă de plante

La noi găsești plante care se potrivesc cu starea climatică specifice zonei noastre. Plantele sunt testate mereu de noi, împărtășim experiențele noastre de cultivare. Avem o gamă diversificată din hortensii, mai multe tipuri de gard viu (Photinia, laurul englezesc, chiparosul Leylandii). Pe webshop găsești mereu plante ornamentale potrivite pentru orice sezon. Alături de plantele noastre, îți oferim consultanță cu ghid de plantare și descriem îngrijirea necesară pentru plantele preferate. Mereu ambalăm plantele cu grijă, astfel încât să ajungă la tine în siguranță! Comenzile sunt expediate de luni până miercuri, vă rugăm să deschideți pachetul cât mai curând posibil și să udați bine plantele!

Termék szűrés

Preţ
-
Sortare după:

Plantele sunt parte a mediului nostru înconjurător. Indiferent de dimensiunea grădinii sau curții, mulți oameni caută soiurile de plante ideale, iar astăzi poți face acest lucru profitând de confortul comenzii online. Plantele anuale sunt încă foarte populare, dar mulți oameni se gândesc deja la sezoanele următoare și aleg plante perene. Experiența arată că atunci când se construiește o grădină, asociațiile de plante și soluțiile spectaculoase, naturale tipice grădinilor englezești sunt ambele foarte populare. Amenajarea grădinii depinde în mare măsură de scopul în care dorim să o folosim. Grădinile cu stânci sunt nespus de populare, dar mulți oameni aleg și iazuri de grădină în jurul cărora pot fi plantate plante frumose.

Se întâmplă des ca proprietarii de grădină să fie interesați de plante acoperitoare de sol. Scopul în acest caz este crearea unei imagini coerente, elegante a grădinii, în care buruienile nu au nicio șansă. Gazonul  de calitate și părțile presărate cu flori colorate sunt la fel de populare. Atunci când alegi plantele trebuie să fii conștient de dimensiunea finală a acestora, și să cunoști nevoile plantelor respective. Solul poate fi îmbunătățit continuu. Aleele de grădină, tearasa în aer liber, sculpturile elegante și iluminatul adaugă acea notă suplimentară mediului care te face să te simți cu adevărat ca acasă în fiecare moment.