gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Înregistrare reseller

Înregistrează-te și cumpără cu reducere permanent!

În magazinul nostru online, oferim o interfață separată pentru colegii noștri reseller, așa că dacă aveți o afacere pentru amenajare grădini sau  vă ocupați de revânzarea plantelor, aveți posibilitatea de a cumpăra de la noi la un preț redus. Tot ce aveți nevoie este un cod fiscal valid și datele companiei dvs.

 

Iată cum obțineți mărfurile de la noi:

Ridicarea personală este posibilă la punctul nostru de colectare din Tămășeu, jud Bihor, dar vă putem ajuta și cu livrarea. Alegeți dintre opțiunile noastre accesibile de livrare la domiciliu, care vă vor economisi timp și bani atunci când cumpărați plantele!

 

Ești începător? Te ajutăm!

Solicitați ajutorul nostru profesionist prin e-mail sau telefon pentru a obține cel mai mare ajutor posibil pentru munca pe care o desfășurați, astfel încât să puteți fi cea mai bună alegere pentru clienții dumneavoastră în amenajarea grădinii lor!

Alăturați-vă și construiți-vă succesul profesional cu noi!

Vă puteți înregistra la acest link: https://gardencentrum.net/customer/register

 

IMPORTANT:

• În timpul înregistrării, vă rugăm să selectați opțiunea „Cumpăr pe firmă” din secțiunea Adresă de facturare, apoi întroduceți și numele companiei dumneavoastră și codul fiscal!

• După înregistrare, se va crea un cont de client, unde veți găsi și prețurile noastre rezidențiale. Colegii noștri vor examina datele dvs. furnizate în termen de 72 de ore, vor verifica domeniul de activitate al companiei dvs. și apoi vor ajusta reducerile, despre care vă vom anunța desigur.
Dacă aveți întrebări despre administrare, vă rugăm să ne sunați la 0770 688 358!