gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Chiparos leylandii, veșnic verde, cu creștere rapidă.

În multe grădini chiparosul leylandii este alegerea iminentă dacă doriți un gard viu lângă un zid sau un gard care împrejmuiește un loc din grădină sau curte, sau plantat individual ca element decorativ.
Creșterea rapidă, rezistența bună și frunzișul veșnic verde face ca, acest chiparos leyland să fie popular pe merit. În ultimii ani, după distrugerea plantelor de tuia, chiparosul leyland poate fi cea mai potrivită alternativă dacă dorim să alegem un gard viu oarecum asemănător cu tuia, dar mult mai rezistent și durabil.
În oferta noastră veți găsi plante viguroase de chiparos leylandii  de diferite dimensiuni, în ghiveci. Se dezvoltă foarte rapid, în concluzie formează în timp scurt un gard viu compact și dens.

Termék szűrés

Preţ
-
Sortare după:
Chiparosul Leylandii este tuns de obicei de două ori pe an. Primăvara, înainte de creșterea intensivă a lăstarilor și toamna, când creșterea s-a oprit deja. Merită să începem tunderea din timp, de la o vârstă fragedă, astfel nu vom avea crengi groase, va fi mai ușor să creăm un gard viu dens, închis. În urma tunderii, creșterea va fi și mai viguroasă, nu ezita să îndepărtezi jumătate din lăstarii anuali de Cuppressocyparis x leylandii. O concepție greșită despre tunderea chiparosului Leylandii este că dacă tundem lăstarul principal, acesta nu va crește din nou! Cu acesată operație putem ajută creșterea laterală a lăstarilor. Chiparosul Leylandii poate fi înmulțit cu ușurintă din lăstari tăiați, în special primăvara. Tot ce trebuie să facem este să punem lăstarii într-un amestec de turbă fină, să-i udăm în mod regulat, într-un loc umbrit dar cald, astfel peste câteva săptămâni vom avea butași înrădăcinați. Înmulțirea chiparosului Leylandii este mult mai ușoasră dacă folosim și hormoni de înrădăcinare.