gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Sfaturi utile, recomandări pentru îngrijirea plantelor

Considerăm important să oferim clienților noștri sfaturi utile lângă plante. Colegii noștri experți oferă recomandări pentru îngrijirea plantelor și sfaturi utile pe care ar trebui să le urmați pentru ca plantele, recent achiziționate, să vă decoreze grădina pentru o perioadă lungă de timp.

Alegeți subiectul care vă interesează și faceți clic pe butonul de descărcare!

 

Ghid pentru dimensiunea ghivecelor

În descrierea plantelor noastre, vei găsi dimensiunea ghiveciului, care este indicată de o literă și un număr. Aceste date se referă la dimensiunea ghiveciului în care îți vom trimite planta respectivă. Ce înseamnă exact acestea și de ce este important să cunoaștem dimensiunea ghivecelor? Clic pe butonul de descărcare, îți vom explica totul într-un scurt rezumat!

 Descarcă

 

Plante cu rădăcină liberă - recomandări de plantare

Avantajul plantelor cu rădăcină liberă este că sunt mai dezvoltate decât cele la ghiveci, fiind cultivate în sol, au o rădăcină mai dezvoltată decât cele cultivate la ghiveci, și un sistem radicular mai dezvoltată înseamnă o plantă mai viguroasă, care se adaptează mai ușor la noile condiții. Faceți clic pe butonul de descărcare pentru a afla cum să le plantați corect și la ce să fiți atenți. 

 Descarcă

 

Hortensia – sfaturi pentru plantare

În ultimii ani, diferite soiuri de hortensii au devenit din ce în ce mai populare în țara noastră. Fiecare grădină poate fi unică, puteți să o alegeți pe ceea care vă place. Le puteți planta individual sau în grupuri, dar se poate crea chiar și un gard viu minunat din ele. În materialul nostru descărcabil, oferim, sfaturi utile pentru plantare și tunderea hortensiilor.

 Descarcă

 

Stare potrivită pentru sezon

În magazinul nostru online și pe pagina noastră de Facebook, de multe ori puteți întâlni expresia: livrăm plantele într-o stare potrivită pentru sezon. Dar ce înseamnă asta? Pe scurt, să nu vă speriați dacă plantele comandate nu arată ca în poze! Puteți citi mai multe despre acest subiect făcând clic pe butonul de mai jos.

 Descarcă