gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Proiectarea grădinii, planuri vizuale

Ne bucurăm că ești aici! Am creat serviciul nostru de proiectare a grădinii pentru tine, dacă ești plin de idei, ai salvat deja o mulțime de poze cu grădina ta de vis, dar cumva îți este mai greu să vezi totul în întregime. Te înțelegem perfect și ești în locul potrivit dacă vrei o grădină care:

- este spectaculoasă pe tot parcursul anului,
- nu îți ia timpul liber, dacă preferi să te relaxezi în grădină,
- aspectul și culorile grădinii reflectă peronalitatea ta,
- este sustenabil și se încadrează în peisaj, pentru că pe lângă faptul că grădina face parte din locuința ta, este o investiție, care reprezintă un factor semnificativ de creștere a valorii.

În funcție de pachetul pe care îl alegi, vei primi un plan vizual (2D, 3D), o listă de plante și imagini descriptive pentru atmosfera propusă.


Vino și vezi care pachet de planificare a grădinii este potrivit pentru tine și alege dintre acestea!

Ai întrebări? Contactează specialistul nostru: 0770 688 358 (luni-vineri, între orele 8-16)

Termék szűrés

Preţ
-
Sortare după:

Dorim să ajutăm iubitorii de grădină cu serviciul nostru complex și personalizat de planificare 3D a grădinii. Așa cum construcția unei case necesită planificare și munca profesioniștilor, la fel și o grădină spectaculoasă, funcțională și sustenabilă necesită planificare profesională. Cu ajutorul planificării 3D a grădinii, poți vedea cum va arăta grădina ta după ce plantele au crescut. Când construim o casă nouă, după construcție, vedem deja forma finală a casei. În cazul unei grădini, este nevoie de 4-5, sau chiar 10 ani, ca aceasta să-și atingă valoarea decorativă deplină. Putem experimenta singuri, sau putem cere ajutorul unui specialist care cunoaște nevoile plantelor și posibilitățile de asociere ale acestora. Astfel putem economisi mult timp și bani pe termen lung. Cu ajutorul proiectării 3D a grădinii, îți putem arăta imagini realistice și o să poți vedea cum va arăta lucrarea finalizată! Atunci când alcătuim lista de plante, ne străduim să alegem plante ușor de întreținut, dar spectaculoase în grădina ta, ca să te poți bucura de o grădină frumoasă! Ai deja o idee concretă, dar nu poți imagina cum va arăta? Proiectarea 3D al grădinii te va ajuta! Contactează-ne cu încredere și te vom ajuta să realizezi grădina visurilor tale!