gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Despre noi

O echipă mică, dar foarte entuziasmată a decis să înfrumusețeze grădinile, curțile, terasele și balcoanele tuturor celor pasionați de plante frumoase. Suntem o echipă formată din ingineri horticoli, specialiști în marketing,  economiști, cu o pasiune comună: grădinărit.

Cu aproape două decenii de experiență în horticultură, satisfacem nevoile de amenajare a spațiilor verzi ale clienților noștri din Ungaria de 16 ani, suntem prezenți în viața cultivatorilor profesioniști prin intermediul consultanților noștri și operăm o rețea comercială în mai multe țări prin contactele noastre internaționale. În zilele noastre, dragostea pentru grădină devine din ce în ce mai importantă, iar lumea grădinilor ornamentale s-a transformat într-o industrie serioasă. Unii oameni preferă un design curat și simplu în grădinile lor, alții preferă un efect natural, iar altora le place să-și trăiască dragostea pentru plante pe câțiva metri pătrați, pe balcon. Indiferent de categoria în care vă încadrați, noi, la Gardencentrum, ne propunem să vă oferim o selecție de plante și produse cu parametri de înaltă calitate. Gardurile vii, plantele perene și ierburile ornamentale pe care le vindem sunt însoțite de sfaturi personalizate privind protecția plantelor, reaprovizionarea cu nutrienți și amenajarea grădinilor. Nu este nevoie să înțelegeți nutriția plantelor sau ingredientele active chimice, noi vă explicăm într-un limbaj simplu care este soluția ideală pentru dumneavoastră. Fie că aveți o grădină mică sau mare, vă putem ajuta să găsiți plantele ornamentale care se potrivesc cel mai bine stilului, timpului liber și viziunii dumneavoastră. Plantele noastre sunt testate în mod constant și, dacă aveți nevoie, vă putem oferi sfaturi de specialitate pentru climatul local și condițiile de creștere.  În zilele noastre, grădina clasică a fost înlocuită de elemente funcționale care răspund tuturor nevoilor dumneavoastră, cum ar fi piscinele, jacuzzi, și iazuri de grădină. Noi înșine iubim spa-urile la domiciliu, așa că am testat produsele, instrumentele și accesoriile pe care le oferim în propriul nostru mediu. Oferim soluții în loc de produse, căutăm noi tendințe, ascultăm experiențele clienților noștri. Contactați-ne dacă vă considerați un profesionist sau un grădinar începător!