gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Amestecuri de semințe de înaltă calitate pentru reînnoirea gazonului

Vei găsi în această categorie amestecuri de semințe de iarbă potrivite pentru reînooirea suprafețelor uzate de gazon sau pentru completarea gazonului după aerisire. Utilizeaă pentru reînnoire întotdeauna un amestec cu aceași compoziție, cum a fost și gazonul original, astfel creșterea și aspectul părților noi nu vor fi diferite. 

Termék szűrés

information_markManufacturer
Preţ
-
Sortare după:
Este dificil să clasificăm într-o categorie clară cele mai bune semințe de gazon. Pe lângă amestecurile premium, sunt disponibile și semințe de iarbă generale la un preț mai favorabil. Toate semințele de gazon de pe piață trebuie să îndeplinească un standard înalt de certificare. Alegerea celui mai bun amestec depinde și de zona desitață însămânțării, deoarece trebuie să alegem un amestec de semințe de gazon care se potrivește condițiilor existente.