gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

O grădină de primăvară plină cu flori!

În această categorie vei găsi plante cu flori care decorează cel mai frumos primăvara. Merită să le plantezi în grupuri în diferite părți ale grădinii. După lunile gri de iarnă, acestea vor crea o cavalcadă de culori în grădină.

Termék szűrés

Preţ
-
Sortare după:

Înflorirea florilor de primăvară înseamnă sosirea vremii bune. Am putea spune că înflorirea acestor plante ne bucură cel mai mult! După lunile lungi și întunecate de iarnă, în sfârșit vedem culori în grădină. Plantele care înfloresc primăvara oferă un spectacol minunat, între razele soarelor. Ne putem întâlni cu multe culori, deja în luna martie. Merită să le plantezi astfel încât să fie prezente în mai multe părți ale grădinii tale. Oferă o priveliște minunată când sunt plantate mai multe bucăți în grupuri, dintr-o specie. Astfel, frumusețea lor este mai evidentă în grădină. Printre cele mai populare plante care înfloresc primăvara se numără lilicelul cu flori albe sau roz, garofița cu parfumul ei plăcut sau căldărușa pitică. Dintre plantele ornaemntale mai mari care înfloresc primăvara, nu trebuie să uităm nici liliacul, sau soiurile de călin. Cu planificare conștientă, poți crea paturi de flori, cu o perioadă lungă de înflorire. Citește descrierea produselor și recomadările noastre de asociere a plantelor, iar dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să ne contactezi. Dacă ești nesigur sau construiești grădina de la zero, ar trebui să iei în considerare să ceri ajutorul unui peisagist. Colegii noștri calificați îți pot economisi timp, bani și energie și pot integra multitudinea plantelor cu înflorire de primăvară într-un plan personalizat, realizat conform ideilor și aspectelor grădinii tale.