gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Plante cu flori colorate pentru un decor superb.

La categoria plante cu flori am selectat, plante ornamentale care te încântă cu flori colorate spectaculoase din primăvară până în toamnă.
Cu puțină planificare, putem obține plante cu flori in grădina sau curtea noastră pe tot parcursul anului. Veți găsi o mare varietate de plante cu flori,și o mulțime de culori fantastice de la flori mici și flori mari. Ambalăm plantele cu grijă, astfel încât să ajungă la dumneavoastră in siguranță! Pachetele se expediează de luni până miercuri. Vă rugăm să le deschideți cât mai curând posibil, și să udați bine plantele!
Plantele se vând întotdeauna într-o stare potrivită pentru sezonul curent.

Termék szűrés

Preţ
-
Sortare după:
Mulți oameni caută plante perene care înfloresc toată vara, avem o veste bună pentru ei, gama este foarte largă! Arbuștul popular Potentilla fruticosa este una dintre acestea, care este disponibilă cu flori galbene, de culoarea piersicii sau cu flori albe. Din planta clasică, coada soricelului, pe lângă varianta cu flori galbene, acum putem găsi și soiuri cu flori roz. Sunt foarte populare și hortensiile, care fac parte din grupa plantelor care înfloresc toată vara. Ne putem bucura de flori mari, de mai multă culoare de la începutul verii până toamna. Ar trebui să ne străduim să avem o plantă înflorită în fiecare parte a grădinii, astfel putem crea întotdeuna o atmosferă plăcută în grădină!