gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Semințe de gazon de înaltă calitate

Printre semințele de gazon disponibile lanoi vei găsi cu siguranță amestecul potrivit pentru fiecare tip de sol și grădină. Vrei să creezi o suprafață de gazon într-un loc însorit sau umbrit? Citește descrierile produselor sau întreabă colegii noștri experți!

Termék szűrés

information_markManufacturer
Preţ
-
Sortare după:
Cea mai ideală perioadă pentru însămânțarea gazonului este primăvara și toamna, dar se poate face și în lunile calde de vară dacă putem îl putem uda în mod corespunzător. Perioada de toamnă este mai favorabilă mulțumită faptului că buruienile se dezvoltă mai lent, așa că va fi mai ușor să le suprimăm. Germinarea va fi uniformă și rapidă dacă zona a fost pregătită corect. Dintr-un sol afânat, de bună calitate va începe mai ușor dezvoltarea firelor de iarbă. Înainte de a începe însămânțarea, trebuie să știm cât de însorită și umbrită va fi viitoarea suprafață de iarbă, cât de intens va fi folosită suprafața verde. Astfel putem alege cel mai potrivit amestec de semințe. Cu o utilizare medie, durata de viață a gazonului poate fi planificată pentru 8-10 ani. Acest lucru depinde în mare măsură de modul în care îl udăm, cât de regulat tundem și aerisim gazonul.