gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Amestecuri generale de semințe pentru un gazon verde uniform

În această categorie, am adunat semințe de iarbă cu un excelent raport preț-calitate. Indiferent dacă grădina ta este însorită sau umbrită, la noi vei gősi amestecul ideal de semináe de gazon. Suprafața destinată însămânțării trebuie să fie bine pregătită, cu o suprafață netedă și sol afânat, astfel timpul de germinare a semințelor de iarbă va fi ideal.

Termék szűrés

information_markManufacturer
Preţ
-
Sortare după:
Clima încălzită și verile fierbinți din ultimii ani îi obligă pe grădinari și iubitorii de grădină să se gândească într-un alt mod și să planifice mai conștient gădinile. Atunci când se creează o nouă suprafață verde, este deja un considerent principal ca să fie folosite semințe de iarbă care tolerează seceta. Semințele moderne de iarbă de înaltă calitate sunt mai capabile să reziste perioadelor de secetă pe termen lung și să folosească mai bine apa disponibilă. În zilele noastre, nu prea este posibil crearea și întreținerea unui gazon verde frumos și proaspăt fără un sistem de irigare. Chiar și cu udare regulată, în lunile iulie și august pot apărea pete maro, de uscare pe gazon. Cu folosirea unui amestec de semințe de iarbă rezistent la secetă, acest efect poate fi diminuat, deoarece firele de iarbă pot rezista mai bine la condiții mai uscate. Merită să plantăm copaci orientați în așa fel față de zonele verzi mai mari, încât să ofere umbră împotriva soarelui de după-amiază. Cel mai ideal este dacă razele soarelui dimineții ajung pe deplin în zona gazonului, dar după-amiaza această suprafată primește puțină umbră. Astfel putem păstra calitatea bună a zonelor verzi pe termen lung.