gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cele mai frumoase hortensii tip pomișor - Gardencentrum.net

Am selectat hortensii cu un aspect spectaculos, a căror variantă altoită pe trunchi înalt poate fi un decor minunat al oricărei grădini. Plantează-l într-un loc unde va ieși în evidență ca plantă solitară și va fi bine vizibilă. Nu necesită îngrijire specială, asigură-le o udare uniformă, și în schimb hortensiile tip pomișor te vor încânta cu flori uriașe! 

Termék szűrés

Preţ
-
Sortare după:
Hortensiile crescute pe trunchi înalt trebuie tunse primăvara. În timpul iernii florile uscate, rumenite ar trebui lăsate pe plantă, protejând astfel mugurii florali de posibile daune cauzate de îngheț. Primăvara, când începe vegetația, de obicei la sfârșitul lunii martie sau în aprilie crengile trebuie tăiate înapoi până la 2-3 perechi de muguri sănătoși. Hortensiile paniculate crescute pe trunchi înalt aduc florile întotdeauna pe noua creștere anuală. Lăstarii subțiri sau care ne sunt în cale merită îndepărtate. Este important să folosim o foarfecă de grădină ascuțită, dezinfectată atunci când tundem hortensiile, pentru a preveni infecțiile! Merită să adaugi îngrășământ organic la rădăcini cel puțin o dată pe an. Cu aceasta, putem asigura aportul adecvat de nutrienți, care contribuie la o înflorire de lungă durată. Pe lângă tundere, putem asigura formarea florilor mari cu udare uniformă. Zona rădăcinii nu trebuie lăsată să se usuce, trebuie menținută constant umedă. Acest lucru poate fi ajutat prin introducerea unui amestec special de turbă în groapa de plantare, deoarece aditivul de umectare din turbă ajută la reținerea umidității.