gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Alege dintre plantele perene potrivite pentru stâncării!

Popularitatea stâncăriilor nu scade, deoarece sunt pline de plante care aproape nu necesită îngrijire, sunt rezistente la secetă și foarte frumoase. Dacă vrei astfel de plante, aici poți găsi cele mai frumoase plante perene potrivite pentru stâncării.

Termék szűrés

Preţ
-
Sortare după:

O caracteristică comună a plantelor potrivite pentru stâncării este că tolerează bine condițiile secetoase și locurile însorite. Pot fi așezate în nenumărate moduri, dar oferă o priveliște minunată când sunt plantate în grupuri. Printre cele mai cunoscute plante potrivite pentru stâncării se numără urechelnița, lilcelul, Cytisus procumbens, specii de Sedum, și Potentilla nitida. Cu ajutorul acestora putem crea o zonă ușor de întreținută în grădină, care oferă o priveliște plăcută. Merită să ne concentrăm pe obținerea unui aspect natural și să evităm acumularea excesivă de pietre. Trebuie să luăm în considerare perioada de înflorire a plantelor pe care dorim să plantăm. Trebuie să ne străduim să avem în fiecare anotimp câteva plante perene înflorite. Evităm utilizarea plantelor cu creștere viguroasă dacă avem un spațiu mai mic la dispoziție. Pe lângă plantele perene, și plantele veșnic verzi cu creștere scăzută pot fi elemente excelente ale stâncăriilor. Acestea pot de ex. arbuștul Hebe, pinul de munte sau rozmarinul. Utilizează-le și înnoiește-ți stâncăria cu o plantă nouă în fiecare an!