gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Alege cele mai frumoase ierburi ornamentale și livrarea se va face în cel mai scurt timp posibil!

În fiecare grădină trebuie găsit un loc pentru ierburile ornamentale spectaculoase! Au rezistență extrem de bună la boli și dăunători, au un aspect estetic atractiv chiar și în perioadele uscate și calde a anului.
În oferta noastră selectată de profesioniști, veți găsi iarbă roșie (Imperata cylindrica Red Baron) de talie mai mică, ierburi clasice și popularele iarbă de pampas. Se pot planta lângă terasă, alee, ca delimitator de spațiu, pe marginea unei piscine sau al unui lac din gradină.
Pentru un aspect cu adevărat decorativ, iarba ornamentală preferată, se recomandă să fie plantată în grupuri. Ierburile noastre ornamentale, ambalate cu grijă sunt predate la curier de luni până miercuri. Dacă aveți observații cu privire la comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil și vom găsi o soluție pentru a rezolva problema întâmpinată.

Termék szűrés

Preţ
-
Sortare după: