gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Hortensia paniculata selectată de profesioniști

Hortensia paniculata (Hydrangea paniculata) este un arbușt de talie mare, care se caracterizează prin florile sale mari, conice, alungite și un sistem de tulpini lemnoase puternice. Florile sale dense, de culoare alb-crem, la începutul verii devin verzui apoi tranzitează în roz la sosirea toamnei. Cantitatea de lumină determină cât de pură este culoarea albă sau crem a inflorescenței. Aceste soiuri de hortensii au una dintre cele mai bune capacități de toleranță la stres. Sunt rezistente și necesită o locație însorită și pot fi plantate în aproape orice sol de grădină.
Va înflori foarte frumos pe soluri cu un conținut bogat de nutrienți. Primăvara și toamna este perioada favorabilă pentru a planta hortensiile, dar plantele la ghiveci, crescute de noi au un sistem radicular puternic foarte bine dezvoltat, de aceea se pot planta și vara.

Termék szűrés

Preţ
-
Sortare după:

Poți planta hortensiile paniculate aproape oriunde în grădina ta, dar nu le place umbra profundă, în astfel de condiții ar trebui să alegi hortensia cu frunze de stejar (Hydrangea quercifolia). Dacă ai spațiu suficient, și vrei un soi cu adevărat spectaculos, îți recomandăm soiul Limelight, ca plantă solitară, sau în grupuri de 3-5 tulpini! Va crește până la o înălțime de doi metri și va decora cu flori uriașe de la mijlocul verii până în toamnă. Hortensia Petite Star poate fi o alegere bună pentru cei care au o grădină mai mică, deoarece înălțimea sa finală nu depășește 60 de centimetri. Încercăm să facem o favoare iubitorilor de hortensii cu o selecție largă de hortensii din colecția Living Collection. 

Hortensiile paniculate (Hydrangea paniculata) este preferatul celor cărora le plac zonele pline de flori ale grădinii. Planta cu inflorescențe alungite, mari crește frumos într-un loc însorit, iar din iunie până în toamnă îmbogățește mediul care înconjoară locuința cu culori uimitoare. Merită acordată atenție aprovizionării adecvate cu nutrienți, ceea c eva fi răsplătit cu un randament mare de flori. De fapt, poate fi plantat în orice sol de grădină, dar lumina soarelui și nutrienții contribuie la înflorirea și mai frumoasă. În ce condițți se simte bine hortensia paniculata? Hortensia se descurcă bine într-o locație însorită, semiumbrită, în sol bine drenat, umed. De obicei este rezistent la iarnă până la -15-20 de grade, așa că ne va oferi flori spectaculoase și în anul următor.

Pentru obținerea suprafețelor mari pline de flori, merită plantat în grupuri, de preferință în sol amestecat cu ​​îngrăsământ organic. Dacă ghiveciul are dimensiunea potrivită, poate rezista bine și în ghiveci, iar dimensiunea plantei poate fi ajustată prin tunderea de primăvară, pentru a se potrivi nevoilor noastre și spațiului disponibil. Experiența noastră arată că hortensia este cel mai des plantată în grădini primăvara, dar tulpinile crescute în ghiveci cu rădăcini puternice pot fi plantate și vara. Florile spectaculoase satisfac așteptările atât prin aspect cât și prin dimensiune. Poate fi combinat perfect cu brumărele, trandafir, sau alte plante perene. Încă nu este prea târziu pentru a obține noul tău favorit, care va deveni un element colorat, proaspăt și spectaculos al grădinii pentru anii următori.