gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Poți alege dintre florile noastre perene, frumoase, de primăvară!

În această categorie vei găsi multe plante perene și arbuști ornamentali care vor înflori primăvara, înveselind grădina ta! Pe lângă frunzele proaspete și verzi, aceste plante perene erbacee, și cu tulpini lemnoase care înfloresc în primul trimestru al anului, vor adăuga culori vibrante grănidii. În oferta noastă vei găsi plante de primăvară, cu care succesul este garantat! Dacă ești un grădinar începător, vei găsi și flori de primăvară, ușor de cultivate, cu nevoi minime de îngrijire. Alege din oferta noastră de primăvară! Explorează categoria, citește descrierile detaliate, dar nu ezita să contactezi colegii noștri, dacă ai nevoie de ajutor!

Termék szűrés

Preţ
-
Sortare după:
Primăvara este perioada ideală pentru plantarea noilor plante perene și a gardurilor vii. Solul are încă o umiditate ridicată, iar vremea mai răcoroasă favorizează prinderea mai ușoară a noilor plante, fie că sunt în ghivece sau cu rădăcini libere. Printre cele mai populare opțiuni pentru un gard viu se numără și laurul englezesc, pe care este recomandat să îl plantezi acum pentru a obține dimensiunile dorite până în toamnă. Colegii noștri îți pot oferi instrucțiuni detaliate pentru plantarea și tăierea acestor plante. Livrăm Prunus laurocerasus îatent ambalat, oriunde în țară!