gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Răsaduri de căpșuni de înaltă calitate

În oferta noastră veți găsii soiuri de căpșuni cu fructificare continuă care pot fi cultivate cu ușurință în grădina de lângă casă. Puteți alege răsadul de căpșuni care vă place cel mai mult, citiți cu atenție descrierile soiurilor.
Sortare după:

Răsadurile de căpșuni tip frigo pot fi plantate în siguranță primăvara și toamna. Poți planta răsaduri de căpșuni înrădăcinate din aprilie până în octombrie, acestea nu necesită îngrijire specială, tolereaza bine și iernile mai severe. Ar trebui să alegei mai multe soiuri din gama noastră de căpșuni remontante, ca să fie mereu căpșuni proaspete pe masa familiei. Se ambalează foarte bine, astfel îți putem livra comanda în siguranță și rapid. Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi și te vom ajuta în cultivarea căpșunilor!

Cultivarea căpșunilor (Fragaria x ananassa) este extrem de simplă, recomandăm și grădinarilor începători să încerce. Practic, există 2 tipuri de plante, care fructifică odată pe an și care fructifică în continuare. Acestea din urmă pot fi recoltate din primăvară până în toamnă, așa că mulți le aleg din acest motiv. Nu exagerăm dacă spunem că varianta remontantă se bucură de o popularitate neîntreruptă și poate fi cultivată cu ușurință chiar și în ghivece pe balcon și în grădină. Fructele care apar sub frunze aduc bucurie grădinarilor, iar aroma depășește cu mult gustul oricărei căpșuni cumărate – mai ales datorită experienței incomparabile de a o cultiva singur.

Solurile de grădină asigură de obicei o dezvoltare perfectă a plantei, dar merită să ne asigurăm de udarea regulată. Dacă amesteci compost la sol, cu siguranță vei avea parte de o recoltă bogată, deoarece pe lângă lumina soarelui, solul bogat în nutrienți și apa îmbunătățesc condițiile. Căpșunul sălbatic este singurul care se simte perfect chiar și la semiumbră, altfel lumina soarelui face minuni în combinație cu udarea corespunzătoare. Este important să udăm întotdeauna la baza răsadului de căpșuni și să nu udăm și fructele. Dacă răsadul de căpșuni este cultivat într-un ghiveci, suplimentarea nutrienților și în acest caz este important. Merită să ne gândim la acest lucru la 1-2 luni după plantare. Plantele achiziționate din surse sigure sunt foarte populare printre grădinarii de astăzi.