gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Plante non-toxice.*

O întrebare constantă care apare din partea părinților cu copii mici și a proprietarilor de grădini care au animale de companie este ce plante pot să planteze în siguranță, fără să-și facă griji cu privire la pericolul de otrăvire. Este binecunoscut faptul că multe plante sunt toxice, chiar dacă nu ne-am gândi la asta. Din fericire, găsim o gamă largă de plante frumoase  care nu sunt toxice. Echipa de ingineri horticoli de la Gardencentrum.net a selecționat pentru tine acele plante de care nu trebuie să-ți faci griji! Contactează-ne cu încredere!

Termék szűrés

Preţ
-
Sortare după:

Cu o planificare conștientă a grădinii, putem exclude plantele otrăvitoare din grădină. Merită să citiești cu atenție descrierea produselor. În cazul plantelor foarte toxice, această caracteristică este întotdeauna menționată. Ne putem întreba de ce fructele și părțile vegetative ale multor plante s-au dezvoltat astfel? În natură, plantele astfel se luptă pentru supraviețuire. Este mai bine să prevenim necazul, dar este important să știm că consumul unei cantități relativ mari de fructe toxice va duce la otrăvire. În primul rând, trebuie să protejăm copiii de gustarea fructelor oricărei plante de origine necunoscută. Simțurile animalelor sunt mai sofisticate, astfel ei pot simți prezența plantelor otrăvitoare. Dacă ai îndoieli cu privire la o anumită plantă, solicită ajutorul unui specialist!