gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Plante care emană un parfum plăcut!

Pe lângă culori, adaugă și un parfum plăcut grădinii tale! Am adunat multe plante al căror parfum face timpul petrecut în grădină și mai plăcut! Verifică-le și adaugă-le în coșul tău acum!

Termék szűrés

Preţ
-
Sortare după:

Plantele parfumate sunt o alegere populară pentru toată lumea. Acestea încântă mai multe simțuri în același timp cu mirosul, aspectul și forma lor. Atunci când plantăm plante parfumate în grădină, merită să alegem un loc unde ne petrecem des timpul. Acest loc poate fi o zonă de grătar, intrarea în casă, terasa, deoarece probabil acestea sunt locurile în care petrecem cel mai mult timp. În ultima vreme acordăm din ce în ce mai multă atenție perioadei de înflorire a plantelor, astfel încât să ne putem bucura de flori frumoase pe tot parcursul anului. Prin urmare, merită să planificăm cu atenție și parfumul plantelor din grădină. În perioada de primăvară, după mirosul plăcut al liliacului și a călinului, poate urma caprifoiul, sau lavanda care emană un miros plăcut vara, apoi măslinul rusesc care ne încântă cu un parfum plăcut toamna. Acordă atenție plantelor parfumate atunci când îți planifici grădina, deoarece astfel poți crea o armonie perfectă în mediul înconjurător!