gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Politica de livrare/retur și plată

Produsele comandate se vor livra prin curier rapid la adresa  specificată în momentul comenzii  în termen de 2-6 zile. Coletele vor fi ridicate de curier de la depozitul nostru doar lunea, marțea și miercurea pentru a evita ca  plantele să rămână blocate în centrul logistic în weekend!

 

Vă vom anunța prin e-mail atunci când  coletul dvs. este expediat, iar curierul va trimite un  mesaj SMS pe numărul indicat de dumneavoastră la înregistrare a  comenzii .

Dacă doriți să primiți comanda la o dată  (zi) prestabilită, vă rugăm să menționați acest lucru în câmpul de comentarii,  înainte de finalizarea comenzii sau să ne contactați la numărul de telefon 0771  771 966.(în zilele lucrătoare de la 8.30-16.30.

Dacă aveți orice comentarii cu privire la  comanda dvs., schimbarea sau modificarea comenzii, deteriorarea coletului, vă  rugăm să ne contactați și vă vom ajuta!

Preluarea personală este posibilă de la  magazinul nostru situat în Tămășeu nr 275 jud Bihor, lângă șoseaua principală  DN 19, spre Satu Mare. Programul magazinului: marți-sâmbătă de la ora 10-18,  Luni , Duminică și în sărbătorile legale- ÎNCHIS.  De asemenea, puteți plăti pe loc cu cardul  bancar sau puteți efectua un transfer bancar instantaneu folosind aplicația  dvs. bancară.

Notă*  Magazinul este deschis în perioada 01.03.2023 – 15.11.2023

La curier  puteți achita comanda numerar, până la limitele maxime stabilite prin lege  (5000 ron ).  De asemenea puteți achita  cu ordin de plată, dar în acest caz se va expedia comanda numai după ce vom  încasa contravaloarea comenzii.  În cazul  în care comanda depășește 100 de kg, livrarea se va efectua prin RABEN, și nu  se poate achita numerar numai cu ordin de plată în avans, în baza facturii  proforma transmise de gardencentrum.net.

Cheltuieli de  transport:

  a) valoare transport 25 ron, până la valoarea de 500 ron și greutate maxim 30  kg

  b) transport gratuit pentru conemzile cu valoare de peste 500 ron și greutate  maxim 30 kg

  c) comenzile peste 30 kg – transportul se va comunica separat, la confirmarea  comenzii de către gardencentrum.net

 

POLITICA DE VANZARE ONLINE

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELORdisponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SOCIETATII, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Accesul in vederea efectuarii unei COMENZI ii este permis oricarui CLIENT/UTILIZATOR.
Pentru motive justificate SOCIETATEA isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul CLIENTULUI/UTILIZATORULUI in vederea efectuarii unei COMENZI si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii CLIENTULUI/UTILIZATORULUI pe SITE, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel SOCIETATEA. In oricare dintre aceste cazuri, CLIENTUL/UTILIZATORUL se poate adresa SOCIETATII, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA isi deruleaza operatiunile pe SITE.

SOCIETATEA nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata de catre SOCIETATE ca avand valoarea unui CONTRACT.

Notificarea primita de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, SOCIETATEA isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea PRODUSE din COMANDA. Daca modificam cantitatea de PRODUSE din COMANDA, vom anunta CLIENTUL la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia SOCIETATII la efectuarea COMENZII si vom returna suma achitata.

CONTRACTUL se considera incheiat intre SOCIETATE si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la SOCIETATE a confirmarii.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre SOCIETATE pe SITE vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

 

POLITICA DE RETUR

Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 ne rezervam dreptulde a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid.

Plantele expediate de SOCIETATE sunt produse frigo care trebuie plantate in 3-5 zile de la expediere.

Conditie unica de returnare

Plantele sunt cu licenta plataia, sunt liberi de virusi conform cu ceritificatul fitosanitar international menționat pe fiecare lada – la cerere vă atașăm și buletinul de analiza efectuat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale -Laboratorul Central Fitosanitar. Pe factura se mentioneaza aceste date precum si faptul ca :Orice analiza asupra plantei se efectueaza in max 2 zile de la primire si inainte de plantare. Cu respectarea acestei conditii, clientul, pe cheltuiala lui, poate sa solicite, de la un laborator acreditat, analiza plantei expediate. Daca rezultatul acestei analize este POZITIV, depistandu-se virusi – plantele se pot returna. Plantele returnate vor fi insotite de o copie a facturii emise de noi, dovada platii si o copie a buletinului de analiza cu rezultatul pozitiv. Se verifica documentele si plantele si in 30 zile se vor returneaza banii. Cheltuielile privind returul intra in sarcina clientului.