gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Politica de livrare/retur și plată

Produsele comandate se vor livra prin curier rapid la adresa specificată în momentul comenzii  în termen de 2-6 zile. Coletele vor fi ridicate de curier de la depozitul nostru doar lunea, marțea și miercurea pentru a evita ca  plantele să rămână blocate în centrul logistic în weekend!

Te vom anunța prin e-mail atunci când coletul tău este expediat, iar curierul va trimite un mesaj SMS pe numărul de telefon indicat la înregistrarea comenzii.

Dacă dorești să primești comanda la o dată (zi) prestabilită, te rugăm să menționezi acest lucru în câmpul de comentarii, înainte de finalizarea comenzii sau să ne contactezi la numărul de telefon 0771 771 966. (în zilele lucrătoare între orele 8.30-16.30)

Dacă ai orice comentarii cu privire la  comanda ta, schimbarea sau modificarea comenzii, deteriorarea coletului, te rugăm să ne contactezi și te vom ajuta!

Poți prelua comanda ta și personal, de la punctul de predare comenzi situat în județul Bihor comuna Tămășeu. Sună la 0771 771 966 pentru programare și detalii. Poți plăti pe loc cu cardul bancar sau poți efectua un transfer bancar instantaneu folosind aplicația ta bancară.

La curier poți achita comanda numerar, până la limitele maxime stabilite prin lege (5000 ron).  De asemenea poți plăti cu ordin de plată, dar în acest caz se va expedia comanda numai după ce vom încasa contravaloarea comenzii. În cazul în care comanda depășește 100 de kg, livrarea se va efectua prin RABEN, și nu se poate achita ramburs numai cu ordin de plată în avans pe baza facturii proforme transmise de gardencentrum.net, sau cu card bancar după finalizarea comenzii sau dacă ne contactezi la 0771 771 966 îți trimitem un link de plată.

Cheltuieli de  transport:

  a.) pentru comenzile cu o valoare de până la 250 ron, pentru transport vei achita 25 lei, și dacă alegi opțiunea „plată ramburs” vei mai achita încă 5 ron. Pentru plata cu card bancar sau cu ordin de plată în avans nu se percepe această taxă de 5 ron
  b.) pentru comenzile cu valoarea între 251-599 ron, pentru transport vei achita 20 lei, și dacă alegi opțiunea „plată ramburs” vei mai achita încă 5 ron. Pentru plata cu card bancar sau cu ordin de plată în avans nu se percepe această taxă de 5 ron
  c.) transport gratuit, în cazul comenzilor care depășesc 600 ron dar aici nu se poate achita ramburs numerar numai cu ordin de plată în avans pe baza facturii proforme transmise de gardencentrum.net, sau cu card bancar după finalizarea comenzi sau dacă ne contactezi la 0771 771 966 îți trimitem un link de plată.

 

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

Toate informațiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea SOCIETĂȚII, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.


Promoțiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil, și nu se pot cumula.


Accesul în vederea efectuării unei COMENZI îi este permis oricărui CLIENT/UTILIZATOR.
Pentru motive justificate SOCIETATEA își rezervă dreptul de a restricșiona accesul CLIENTULUI/UTILIZATORULUI în vederea efectuării unei COMENZI și/sau la unele din modalitătile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității CLIENTULUI/UTILIZATORULUI pe SITE, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel SOCIETATEA. În oricare dintre aceste cazuri, CLIENTUL/UTILIZATORUL se poate adresa SOCIETĂȚII, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor menționate mai sus.


Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA își derulează operațiunile pe SITE.


SOCIETATEA nu consideră în nici un moment o COMANDĂ neconfirmată de către SOCIETATE ca având valoarea unui CONTRACT.


Notificarea primita de către CLIENT, imediat după efectuarea COMENZII are rol de informare și nu reprezintă confirmarea COMENZII. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic, după verificarea socului disponibil.


Pentru motive justificate, SOCIETATEA își rezervă dreptul de a modifica cantitatea PRODUSELOR din COMANDĂ. Dacă modificăm cantitatea de PRODUSE din COMANDĂ, vom anunța CLIENTUL la adresa de e-mail sau la numărul de telefon pus la dispoziția SOCIETĂȚII la efectuarea COMENZII și vom returna suma achitată în contul comunicat de client.


CONTRACTUL se consideră încheiat între SOCIETATE și CLIENT în momentul primirii de către CLIENT de la SOCIETATE a confirmării.


Documentul și informațiile puse la dispoziție de către SOCIETATE pe SITE vor sta la baza CONTRACTULUI astfel încheiat.


Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii și cu efect imediat pentru toți UTILIZATORI/CLIENȚI.

 

POLITICA DE RETUR

Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 ne rezervăm dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid.


Plantele expediate de SOCIETATE sunt produse vii sau de tip frigo care trebuie plantate in 3-5 zile de la expediere.