gardencentrum.net folosește "cookie"-uri. Continuarea navigării pe site se consideră acceptare a politicii de utilizare cookies. Pentru o experiență mai bună în site-ul nostru folosim și sisteme de analiză și marketing conform politicii de protejare a datelor.

Rose species - Trandafir
60 lei

Rose species - Trandafir

60 lei
Cod Produs: no283

Trandafirii noștri de diferite soiuri sunt puternice, multi-ramificate, disponibile la ghiveci. Pot fi plantate pe tot parcursul anului. Sunt complet rezistente la iarnă. Dimensiune de livrare: într-un ghiveci de 2 litri, în stare potrivită sezonului.

În ultimul pas al comenzii, te rugăm să ne scrii soiul dorit în caseta de text pentru note, mențiuni Dacă nu există nici o mențiune lângă comandă, noi vom alege un trandafir frumos pentru tine!

Soiuri:

Beaute: Trandafir teahibrid roșu intens, parfumat, cu flori mari, crește până la o înălțime de 1,5 metri.

Snow Princess: Un trandafir cățărător floribunda cu flori albe ca zăpada care înflorește continuu din iunie până în toamnă. Are un parfum tradițional de trandafir, nu prea intens.

Garden Princess: Un trandafir floribunda cu flori galbene, al cărui flori sunt de dimensiuni mai mici, dar are un randament floral mai abundent. Înălțime: aproximativ 70 cm.

The Queen: Trandafir floribunda înalt cu flori de culoare roz. Toleranța sa la boli este extrem de bună. Înălțime: aprox. 1,5 metri.

Grüss Aus Ste: Acest trandafir minunat, cățărător are flori roșii și crește până la o înălțime de 300 cm. Are un parfum delicat, de trandafir sălbatic. 

Taxă livrare: 25 lei
Stoc: La precomandă
Rating mediu: Fără rating

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.